+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

Прибираємо ефект панди, або як позбутися темних кіл під очима

Прибираємо ефект панди, або як позбутися темних кіл під очима
Чому виникають кола під очима?
Домашній арсенал боротьби із проблемою
Як позбутися синців під очима швидко
Салонні процедури від синців під очима

Чому виникають кола під очима? 

Темні кола під очима з'являються тоді, коли судини починають просвічуватись через шкіру. Саме вони надають області під очима темного відтінку. Чому ж у одних людей судини видно, а в інших ні?

Найпопулярніші причини появи темних кіл під очима  - банальне недосипання, перевтома та хронічний стрес. 

Погіршується зовнішній вигляд і під час застуди – закладеність носа нікому ще не додавала краси. Крім цього, появі мішків та синців сприяють:

  • хвороби серцево-судинної системи;
  • цукровий діабет;
  • гіпотиреоз;
  • проблеми з нирками (хронічні захворювання найчастіше викликають появу мішків, гострі – синців);
  • спадковість (структурні особливості шкіри обличчя пов'язані з генами, тому неприємна схильність до появи темних кіл цілком може бути "генетичним подарунком" від батьків. Особливо це актуально для людей із смаглявою або оливковою шкірою);
  • захворювання органів дихання;
  • нестача рідини в тілі (пийте достатньо чистої води);
  • знижений рівень гемоглобіну;
  • вживання алкоголю та енергетичних напоїв (негативно впливають на роботу печінки та нирок);
  • алергія (буває прихованою, про яку люди не здогадуються роками. Аналіз на приховану алергію можна здати в багатьох лабораторіях – у результаті ви отримуєте повний список потенційних алергенів особисто для вас);
  • стоншення підшкірного жирового шару (через схуднення або внаслідок вікових змін).

Але не поспішайте підозрювати у себе приховані хвороби.

Їжте більше продуктів, що сприяють зміцненню стінок судин – це квасоля, огірки, горіхи, мед, гречка.

Зверніть увагу на свої бьюті-рутини. Чи не надто ви стараєтеся, видаляючи макіяж з очей? Інтенсивне тертя ватним диском шкодить тонкій шкірі періорбітальної області та капілярам навколо очей. Очищайте обличчя старанно, але дбайливо.

Якщо симптом не зникає – зверніться до косметолога для діагностики.

Патчі, маски, сироватки, народні засоби - домашній арсенал боротьби з проблемою

Щоб зменшити темні кола, можна вдатися до косметичних засобів.

По-перше, пам'ятайте, що область навколо очей дуже ніжна і звичайний крем їй не підходить. Тут потрібен спеціальний крем, краще щоб його підбором займався косметолог. Якщо вам доводиться вибирати самостійно – використовуйте тестери та пробники з косметичних магазинів, щоб не купувати косметику, яка вам надалі не знадобиться. Практика показує, що з першого разу вгадати свій ідеальний крем/сироватку виходить рідко.

Вибирайте крем з урахуванням свого віку та типу шкіри. Пам'ятайте, що дорожчий і дієвий засіб, тим важливіший підбір за потребами шкіри.

Гарним експрес-методом для зменшення синців під очима є патчі - декілька хвилин і обличчя буде більш свіжим.  

На жаль, ефект патчів проходить дуже швидко, і в довгостроковій перспективі вони помітного ефекту не дають.

Для зміцнення та тренування судин можна використовувати протирання шматочком льоду (це може бути заморожена вода або відвар цілющих трав - ромашки, календули,), примочки з чайної заварки (зручно застосовувати використані чайні пакетики).

Але "бабусині" методи працюють не завжди - робота за комп'ютером, хронічний стрес, нестача чистого повітря в місті та зневоднення вимагають більш серйозних заходів, ніж огіркова маска та протирання картопляним соком. 

Як позбутися синців під очима швидко

Якщо потрібно швидко замаскувати синці, використайте консилер або патчі від темних кіл.  

Якщо ж хочеться довгострокового ефекту зі швидким результатом і при цьому є показання до корекції нососльозної борозни, можна подумати про ін'єкції філером. Для цього використовують нещільний філер на основі гіалуронки. Дуже важливий момент: якщо носослізка не виражена, колоти філера не варто - гіалуронова кислота притягне воду і під очима може утворитися набряк.

Салонні процедури від синців під очима

В арсеналі косметологів є кілька процедур з доведеною ефективністю, які допоможуть впоратися і з мішками, і темними колами. Плюси професійних методів у пролонгованій дії та “бонусах” у вигляді зменшення набряків та “гусячих лапок”. Обличчя виглядає свіжим і молодшим, як після відпочинку. 

Топ-3 апаратні методики від темних кіл:

Мезотерапія без проколів може проводитись за допомогою електромагнітного поля (електропорація) або кисню (киснева мезотерапія).

Хорошим варіантом буде використання комплексного підходу. Наприклад, у Косметологічному комбайні Zemits X-Skin є ультразвуковий скрабер, кілька видів насадок для мікрострумової терапії та маніпула для електропорації. Всі три методики чудово поєднуються між собою і ви можете комбінувати їх так, як вам зручно.

Тим, хто надає перевагу монофункціональним апаратам, варто звернути увагу на Апарат електропорації Zemits Klein Meso - це потужний професійний апарат у компактному стриманому корпусі. У ньому дві різні за розміром насадки: для обробки великих зон тіла та обличчя та для невеликих ділянок. 

Тим, хто віддає перевагу кисневій мезотерапії, можна порекомендувати Комбайн кисневої мезотерапії та RF ліфтингу 7в1 Zemits Lillie NG. У ньому, крім мезотерапії, є функція радіочастотного ліфтингу.

 

 

 

Лінійка комбайнів Verstand включає професійні апарати із розширеними можливостями. Два варіанти дизайну: сріблястий та чорний дозволяють підібрати техніку, яка вдало впишеться у стиль кабінету.

Вдалими варіантами апарату для мікрострумів є Zemits Adrinox і Zemits Skin de Tone.

 

Вдалими варіантами апарату для мікрострумів є Zemits Adrinox і Zemits Skin de Tone.

 У них кілька варіантів маніпул, є рукавички для лімфодренажного мікрострумового масажу.

Якщо ви не любите витрачати час на поїздки в салон або просто не можете знайти спеціаліста гідного рівня у своєму місті, можна купити апарат мікрострумової терапії собі додому. Існують гаджети для домашнього мікрострумового масажу. Звичайно, їх функціональність не зрівняється з професійними, але через деякий час регулярне використання гаджета дозволить вам отримати непогані результати.

Плюс домашніх апаратів - портативність та невисока ціна.

Третій пункт нашого списку – вакуумний масаж області навколо очей. Проводять його вручну (за допомогою силіконових масажних банок) або спеціальної техніки. Зазвичай апарати для вакуумного масажу використовуються по тілу – для усунення целюліту, для  лімфодренажу, шейпінгу та контурування. Але в деяких моделях є додаткові чашечки-маніпули для роботи на обличчі.

Приклади вдалих апаратів вакуумного масажу, які можна використовувати по тілу та на обличчі: Zemits Shape 6.0 та Shape 6.1, а також Zemits Leger 2.0

   

Проводити вакуумний масаж на обличчі може лише фахівець, який пройшов навчання. Невміле поводження з апаратом принесе більше шкоди, ніж користі, адже шкіра обличчя дуже ніжна та травмує дрібні судини, що прилягають близько до поверхні.

Проте в умілих руках вакуумний масаж здатний творити дива:

Колір обличчя вирівнюється, шкіра набуває сяйва, розгладжуються дрібні зморшки, зникають набряки, контур стає більш чітким. 

Позбутися синців і мішків під очима раз і назавжди навряд чи вдасться, курси процедур доведеться час від часу повторювати. Але регулярний догляд за собою і здоровий спосіб життя гарантовано дають результати - "ефект панди" зі щоденного кошмару перетвориться на неприємний, але невинний спогад.

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!