+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

Ідеальні параметри без зусиль – які методи корекції фігури завойовують ринок косметології?

Ідеальні параметри без зусиль – які методи корекції фігури завойовують ринок косметології?

21 століття стало проривним у сфері косметології. За останні двадцять років б'юті-сфера зробила якісний стрибок у розвитку. На ринку з'явилися технології, про які косметологи не могли навіть подумати. 

Це стосується й ніші скульптурування тіла. На заміну ручному та баночному вакуумному масажу прийшли інноваційні технології, наприклад ті ж кавітація, кріотерапія та RF-ліфтинг. Вони показують результати, про які клієнти раніше могли лише мріяти!

Нова епоха косметології, яка вона? Завдяки чому нові методики так швидко захопили ринок? Які основні правила успіху косметологічних технологій? Формуємо та описуємо. Поїхали.

Незамінна основа

Є деякі непорушні істини, на яких ґрунтується правильне функціонування нашого організму. Тривалий ефект косметологічних маніпуляцій також залежить від найпростіших правил. Кожен фахівець, який переживає за результативність своєї роботи, повинен обов'язково проконсультувати свою аудиторію з цього питання.

Правильний розпорядок дня

Сон - один із найголовніших моментів у функціонуванні організму. Саме уві сні виробляються найважливіші гормони, зокрема меланін – гормон молодості. Поганий режим сну уповільнює обмінні процеси в тілі, у тому числі процес моделювання.

 

Здорове харчування

Прийом правильної їжі – це основа здорового функціонування організму. Коли процес відбувається комплексно, як всередині, і зовні — це якісно інші зміни. Донесіть до кожного, що правильне, врегульоване харчування є основою правильного схуднення.

 

 

Заняття спортом

Розтяжка та розминка – це також основа правильного функціонування організму. Тонус м'язів та гнучкість – це все про здоров'я, не про схуднення. Але спорт допомагає розганяти застійні процеси, покращує кровообіг та прискорює насичення крові киснем. До того ж, активність — це запорука спалювання зайвих калорій.

Золоті правила апаратного моделювання фігури

Косметологічна сторона процесу скульптурування - це активний вплив на проблемні зони. Часто клієнти приходять із бажанням прибрати жирові відкладення у важкодоступних місцях. Тут у справу вступають інноваційні технології. У чому ж секрет їхньої популярності? Розглянемо основні правила функціонування.

Правило №1: Ефективність

Головне правило, на якому ґрунтується будь-яке обладнання для схуднення – обов'язковий ефект від маніпуляції. Шляхом тестування та множинних експериментів були виведені протоколи процедур, де поєднуючи різні методики впливу, косметологи досягають великих результатів.

Zemits Bionexis – апарат, який втілює це правило. Він поєднує в собі найефективніші, трендові технології, які мають найкращі результати у цій ніші:

  • Вакуум.
  • Роликовий масаж.
  • RF-вплив.
  • LED світлодіод.
  • Енергія інфрачервоного світла.

Такий комплекс позитивно впливає як зовні, так і зсередини, покращує метаболізм та внутрішньоклітинні процеси, підтягує шкіру та руйнує жирові відкладення. Це чудова інвестиція для косметологічного бізнесу, тому що прилад не тільки ефективно прибирає целюліт та зайві кілограми, а й піднімає середній чек процедури завдяки своїй комплексності.

Деяке обладнання поєднує лише дві функції та спрямоване на боротьбу з важкодоступними для опрацювання ділянками. Наприклад, апарат кавітації та RF-ліфтингу Zemits Abigon. Ці методики становлять реальну конкуренцію операційному методу схуднення. Кавітація вважається найкращою для опрацювання проблемних зон, таких як галіфе, задня частина стегна та боки. Це технологія, що базується на впливі звукових хвиль високої частоти. Ультразвук неінвазивно проникає в жировий шар і створює там бульбашки вакууму, які, хлопуючись, порушують цілісність клітинних мембран.

А RF-ліфтинг впливає на шкіру зовні, підтягуючи в'ялу шкіру, у якої знижений тонус. Електромагнітні імпульси піднімають температуру тони, що обробляється, прискорюючи метаболічні процеси. Об'єднання цих двох технологій вважається зірковим дуетом у ніші скульптурування.

Правило №2: Неінвазивність

Наразі актуальна корекція параметрів, а не переробка хірургічним шляхом. Пластична хірургія у цій сфері поступово відходить на другий  план. Головний тренд нашого часу – соціальність. До того ж, сучасний клієнт — соціальний, ніхто не хоче “випасти з життя” на скільки тижнів для реабілітації. Зараз актуальні технології, які дозволяють зберігати звичний ритм життя.

Хорошим прикладом може стати магнітотерапія. Це технологія, яка неінвазивно впливає на проблемні зони, не залишає слідів та не займає багато часу. Такі апарати, як Zemits Giostim – це інноваційне відкриття. Дві спеціальні маніпули генерують сфокусоване магнітне поле, яке проникає всередину та впливає на рухові нейрони, змушуючи їх скорочуватися. Ця методика має два шляхи впливу: вона не тільки руйнує жирові відкладення, змушуючи м'язи скорочуватися, а й піднімає тонус м'язів, залишаючи ефект тривалого тренування.

М'язи ростуть, сантиметри йдуть – це межа мрій багатьох клієнтів. Високоінтенсивна магнітотерапія дозволяє підготувати організм до тривалих навантажень, підтягує та зміцнює шкіру. Клієнти можуть проходити курс, не змінюючи свій розпорядок дня, адже для одного сеансу буде достатньо робочої обідньої перерви. Що зручно для косметолога — процес проходить без постійної участі. Задавши параметри апарату, він може паралельно зайнятися іншим клієнтом.

Правило №3: Довгостроковість

Запорука процвітання бізнесу та великої кількості клієнтів – довгостроковий ефект від курсу процедур. Адже клієнти сподіваються закріпити отриманий результат та милуватися ним у дзеркалі впродовж тривалого часу. І це справді можливо.

Наприклад, такі процедури, як пресотерапія, позитивно впливають на все тіло і мають пролонговані результати. Модель Zemits Sisley зменшує об'єми за рахунок ефективного та ритмічного масажу здавленим повітрям. Апарат не тільки виводить токсини та зайву воду з організму, але опрацьовує застої в тканинах, прискорюючи лімфоток та кровообіг. Такий прилад – база для салону чи кабінету. Майже кожна вузьконаправлена ​​маніпуляція, наприклад, кавітація, повинна обов'язково йти у зв'язці з лімфодренажною методикою. Оскільки саме з її допомогою з організму виводяться залишки метаболічних процесів. Пресотерапія - це позитивний ефект на весь організм, який ще довго тішить клієнтів.

 

Створюючи апарати Zemits,  ми фокусуємося на поєднанні цих золотих правил. Купуючи наше обладнання, Ви купуєте ефективний механізм, який допомагає досягти ідеальних параметрів без зусиль!

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!