+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

Заробляйте з ZEMITS. Перемагайте с ZEMITS. Будьте в тренді.

Заробляйте з ZEMITS. Перемагайте с ZEMITS. Будьте в тренді.

ПРО БРЕНД

Американський бренд Zemits був заснований в 2011 році, як невеликий сімейний бізнес. Пристрасть і сильна віра в технології допомогли розвинути ідею бренду Zemits у всьому світі. На сьогоднішній день продається більше 1500 одиниць обладнання на ринках Європи і США щомісяця.

Zemits - це естетичні технології для безпечного і ефективного підтримання. Ми пропонуємо не просто обладнання, а даємо вам повний інструмент для вашого бізнесу в сфері краси: глибоке професійне знання методу підтримки, вдосконалення ваших навичок з навчанням кожного апарата, сильна маркетингова підтримка.

Які процедури можна проводити за допомогою апаратів Zemits?


Є Топ-6 популярних естетичних процедур, про які ви повинні знати:
1. RF-ліфтинг - унікальна методика омолодження шкіри безопераційним способом, за допомогою електричної радіохвилі.

 

2. Гідродермабразія - це ефективна і безболісна процедура по очищенню особи. Відмінна альтернатива мікродермабразії. Замість кристалів в даній методиці використовуються струмені води, які делікатно вивільняють з-під зовнішнього тьмяного шару знаходиться під ним рівну, м'яку і сяючу.

 

 

3. Мікрострумова терапія - це методика, що використовує слабкий імпульсний струм в діапазоні від 10 мкА для відновлення потенціалу клітин. Він імітує фізіологічні струми організму і відновлює клітинний потенціал, запускає процес виробництва ліпідів, білків, ферментів і інших складових життєдіяльності клітин, збільшує синтез АТФ, транспорт амінокислот, відновлює здатність до регенерації.

 

 

4. Видалення волосся

 

5. Киснева мезотерапія - це апаратна процедура, яка може істотно призупинити процес старіння і значно поліпшити состояние кожи.

 

 

6. Ультразвукова кавітація - це метод ультразвукової безоперационной ліпосакції. Через датчики апарату проходить потужна ультразвукова хвиля, яка руйнує жирові клітини.

 

7. Алмазна мікродермабразія- вид механічного пілінгу, улюблена процедура клієнтів естетичної косметології по всьому світу.

 

НАША МІСІЯ

Головна мета нашої роботи - це розвиток косметологічного ринку і поліпшення послуг, що надаються.

Ви займаєтеся косметологією та хочете надавати вашим клієнтам найкращий сервіс і отримати клієнтів на все життя?

Ми створені для того, щоб ви заробляли більше на своєму бізнесі.

 

 Чому? Тому що апарати ZEMITS мають унікальний спектр функцій для проведення процедур. Таким чином, купуючи 1 комбайн- ви розширюєте асортимент своїх послуг.

 

Ефективні результати. Ми не витрачаємо ваш час на основи, ми надаємо вам найбільш ефективні і затребувані сьогодні функції.

НАВЧАННЯ

Апарати прості у використанні та на їх освоєння, навіть , новачку знадобиться більш 3 днів. А зробити цей процес ще легше допоможе наша безкоштовна програма навчання з професійним косметологом від ZEMITS family. Програма доступна в нашому центрі або ж он-лайн. Крім того, ви отримаєте:

  • детальну інструкцію з експлуатації
  • відео-навчання
  • протокол проведення процедур,

щоб ви були впевнені, що процедура проходить правильно.

Більше про НАВЧАННЯ читайте ТУТ

МАРКЕТИНГОВА ПІДТРИМКА

Так як наша основна задача, щоб ви заробляли більше на своєму бізнесі - при покупці апаратів бренду ZEMITS ви отримаєте унікальні маркетингові матеріали про косметологічний бізнес, де покроково розписано як збільшити прибуток і залучати нових клієнтів.

 

РИЗИКИ ПРИ КУПІВЛІ ОБЛАДНАННЯ


Ми розуміємо, що покупка обладнання - справа не проста і ви повинні бути на 100% впевнені, що апарат буде справним, якісним і результативним. Тому команда Zemits дає цілих 2 роки міжнародної гарантії на обладнання та післягарантійне обслуговування.

СЕРТИФІКАТИ

Наявність сертифікатів FDA і CE - основна причина зупинити свій вибір на обладнанні Zemits.

FDA - це «Американське Федеральне управління з нагляду за якістю харчових препаратів». Департамент FDA займається сертифікацією товарів і технологій, що мають відношення до здоров'я людини.

FDA - одна з найвпливовіших організацій в світі і найжорсткіша медична сертифікаційна система, яка максимально захищає здоров'я людини.

CE - це Європейський сертифікат відповідності. Дане маркування на товарі підтверджує, що продукція дійсно відповідає всім вимогам Європейського союзу і це підтверджено реальними випробуваннями.

РОЗСТРОЧКА

Часом буває проблематично викласти відразу "круглу" суму на бажаний апарат.

Для вашої зручності команда ZEMITS пропонує придбати товар на суму від 1 000 грн в розстрочку. Купуючи у нас товар в розстрочку - ви тим самим, вклавши менше, зможете негайно користуватися апаратом і вже заробляти на своєму бізнесі!

Більше про РАССРОЧКУ читайте ТУТ

НАГРАДЫ

da Dermascope and Dayspa  

 ZEMITS family

Незважаючи на швидке зростання бізнесу, Zemits ретельно підбирає співробітників в команду. Тому що ми вважаємо правильним інвестувати в команду. Ми не любимо багато говорити - адже наші клієнти та партнери цінують нас за те, що ми робимо. Ось чому бренд Zemits - це впевненість, незалежність і якість.

Серце бренду - це ідеальне поєднання працьовитості, спраги нового і любові до досягнення поставлених цілей. Симбіоз різних умов, об'єднаних разом спільною ідеєю. Zemits - це сім'я міжнародного рівня.

 

 

ДО ТОВАРІВ

 

Обирайте найкращею Обирайте Zemits

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!