+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

Все про мікроголковий фракційний рф-ліфтинг

Все про мікроголковий фракційний рф-ліфтинг

Що насамперед цінують клієнти, які прийшли на процедури до косметологічного салону? Звісно, ефективність. Далі йде швидкість досягнення ефекту - багато хто готовий почекати 3-4 сеанси, поки результати стануть помітними, але більшість воліє бачити зміни буквально після першого сеансу. 

Далі йдуть відчуття в процесі: “страждати” готові майже всі, але що менший дискомфорт, тим з більшим бажанням відвідувачі замовляють процедуру. Причому готовність зазнавати неприємних відчуттів прямо пропорційна ефективності - що сильніший ефект процедури, то більшу готовність переносити дискомфорт демонструють клієнти.

Тривалість періоду реабілітації йде наступним пунктом - ховатися вдома кілька днів після сеансу готові менше ніж половина клієнтів. Особливо важливо це для людей, які ведуть активне соціальне життя та офісних співробітників.

Чотири найголовніших параметри ідеальної анти-ейдж процедури: ефективно, швидко, з мінімальним дискомфортом, без тривалої реабілітації. 

Яка методика повною мірою відповідає цьому опису? Звичайно ж, рф-ліфтинг, який впевнено очолює рейтинги найпопулярніших процедур з омолодження. Поговоримо про нього докладніше, зокрема розглянемо мікроголковий фракційний радіочастотний ліфтинг.  

Що таке мікроголковий фракційний рф-ліфтінг?

Методика рф-ліфтингу базується на здатності шкіри проводити електричні імпульси високої частоти між полярними електродами. Електроди можуть бути розташовані на поверхні шкіри або всередині неї. У першому випадку процедура буде повністю нетравматичною, але використання мікроскопічних проколів дозволяє значно підвищити ефективність процедури. Голки, що використовуються в мікронідлінгу, зазвичай розміром до 3мм. Вони проводять імпульс глибоко в шкіру, тому процеси відновлення, що запускаються під дією радіочастотних імпульсів, проходять набагато активніше, ніж при поверхневому впливі.

Маніпула апарату для rf-ліфтингу виглядає як невеликий квадратик з рівномірно розподіленими по ньому волосковими голочками. Кожна з них ізольована по довжині, так що імпульс передається виключно на кінчик голки. Струм буде передаватися між кінчиками голок всередині шкіри, а не на її поверхні, тобто імпульс пройде зовнішній електрозахист епідермісу, проникне глибше і буде діяти набагато ефективніше, ніж при поверхневому накладанні електродів.

У разі використання поверхневого рф-ліфтингу для досягнення такого ж ефекту доведеться посилювати потужність впливу, що підвищує ризик дискомфорту та навіть опіків у клієнта.

Залежно від виразності проблем шкіри майстер може використовувати голки різної довжини. Так, апарат Adonyss SkyFrax оснащений трьома насадками з мікроголками та однією неінвазивною маніпулою. Довжина робочих голок у цьому апараті коливається від 0.2 до 3 мм – це діапазон, що дозволяє глибоко та безпечно опрацювати шкіру з віковими змінами будь-якого ступеня. Глибокі проколи значно підвищують ризик надмірної травматизації шкіри, тому їх використання часто недоцільно - ризик перевищує ймовірну користь для клієнта.

 

Декілька варіантів довжини голок у насадках відкривають можливість не просто підібрати варіант для різних типів шкіри, але й міняти насадки прямо під час сеансу, проводячи так звану 3D-обробку. Такий тип впливу має на увазі почергову стимуляцію одних і тих же ділянок на різній глибині: спочатку майстер опрацьовує більш глибокі шари, потім рухається на середньому рівні, після чого переходить до поверхневого впливу за допомогою насадки з найкоротшими голками.

Використання фракційного радіоліфтингу з голчастими насадками забезпечує низький рівень розсіювання енергії - область впливу обмежена площею самої насадки, тобто косметолог повністю контролює і силу, і площу впливу. Це високоточна цільова дія, саме тому його ефективність така висока.

Для чого застосовується методика?

Як було зазначено, радіочастотний ліфтинг - це антивікова процедура. Вплив високочастотними імпульсами шкіра сприймає як травму, внаслідок чого запускаються процеси відновлення: активізуються фібробласти, що виробляють колаген та еластин шкіри, посилюється продукція протеогліканів шкіри. "Старий" колаген, який частково втратив свої функції, під впливом тепла "стискається", відновлюючи свою функціональність. У результаті шкіра стає більш гладкою, свіжою, сяючою, розгладжуються зморшки, рубці, шрами, розширені пори стають менш помітними.

Регулярне використання методики (курс з 6-10 сеансів, надалі — підтримуючі сенси 1-2 рази на рік) дозволяє істотно уповільнити розвиток зовнішніх проявів вікових змін.

Що відчуває клієнт?

Під час сеансу клієнт відчуватиме тепло та поколювання, інтенсивність яких залежатиме від потужності впливу, зони обробки та індивідуальної чутливості пацієнта.

Добре, якщо апарат оснащений можливістю не тільки встановлення автоматичних програм, але й ручного налаштування, як у Adonyss SkyFrax. Так майстер може зменшувати чи посилювати вплив залежно від відчуттів клієнта. Обов'язково попереджайте пацієнтів про важливість відстеження відчуттів. При правильному проведенні мікрогокового радіоліфтингу немає болю чи відчуття сильного печіння! Якщо пацієнт відчуває дискомфорт - не треба терпіти, важливо одразу сказати про це майстру.

Ще один плюс цього апарату – додаткова функція “тепло-холод”. Для цього в пристрої, крім ліфтинг-маніпули, є друга насадка у вигляді молоточка з гладкою металевою поверхнею. Таким чином майстер може прогрівати шкіру перед початком сеансу (це посилює кровотік і підвищує ефективність процедури, так як радіочастотна енергія не буде додатково витрачатися на прогрів епідермісу) і охолоджувати зону обробки після процедури (це дозволяє відразу ж тонізувати шкіру, а також знімає почервоніння , які іноді з’являються  після ліфтинг-процедур).

 

Якщо ваш апарат не оснащений додатковими функціями, як Adonyss SkyFrax, ви можете використовувати насадки тепло-холод з інших апаратів або накладати компрес вручну з використанням сироваток або масок за типом шкіри. Це не так зручно, але також працює.

Плюси та мінуси процедури

Як і будь-яка косметологічна маніпуляція, процедура фракційного рф-ліфтінг має свої переваги і слабкі сторони. Розглянемо їх докладніше.

Переваги:

  • Швидкий ефект (шкіра помітно підтягується вже до 3-4 сеансу), який наростає не лише під час, але й після проходження курсу – відновлення шкіри триватиме ще 3 місяці після останнього сеансу;
  • Результат зберігається надовго (повторювати курс можна один раз на рік);
  • Швидкий період відновлення (почервоніння або невеликі набряки з'являються далеко не у всіх і проходять самі собою в період до 2 годин, в окремих випадках особливо чутливої ​​шкіри сліди можуть залишатися до 12-24 годин);
  • Немає верхнього вікового порогу — процедура підходить всім повнолітнім клієнтам (як правило, рф-ліфтинг призначають клієнтам старше 25 років, тому що молодша шкіра не потребує підтяжки);
  • Немає прив'язки до сезонів та фототипів шкіри;
  • Шкіра травмується мінімально (у порівнянні, наприклад, з фракційним лазерним шліфуванням) і не потребує надсильного захисту від сонця (як після лазерного шліфування, алмазної мікродермабразії або хімічних пілінгів).

Недоліки:

  • Не використовується одночасно з ін'єкціями ботоксу (процедури мають бути розділені у часі мінімум на кілька тижнів);
  • Є протипоказання (онкологія, підвищена сприйнятливість до електричного струму, гіпертонія, вагітність та лактація, рани у зоні обробки, інфекційні захворювання у гострій формі)

.

Яких результатів можна досягти?

За допомогою радіоліфтингу можна помітно омолодити шкіру, підтягнути овал обличчя, позбутися дрібних та середніх зморшок, зменшити виразність пір та шрамів, зробити розтяжки візуально менш помітними, освітлити пігментацію, підвищити тургор шкіри, зменшити прояви куперозу.

РФ-ліфтинг добре зарекомендував себе як засіб відновлення після значної втрати ваги — методику можна використовувати як на обличчі, так і на тілі. 

Птоз і друге підборіддя, пастозність, зниження тонусу, "пухлість" шкіри - всі ці проблеми успішно вирішуються за допомогою фракційного мікроголкового рф-ліфтингу. Методика добре поєднується з газорідинним пілінгом, електропорацією, ручними масажами, масками, фототерапією, кріотерапією.

Купівля апарату фракційного мікроголкового рф-ліфтингу дозволить значно розширити спектр антивікових доглядових комплексів в асортименті вашого салону, а значить стане гарною інвестицією в розвиток вашого бізнесу.

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!