+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

ОБЕРЕЖНО. Підробки на ZEMITS

ОБЕРЕЖНО. Підробки на ZEMITS

Купуючи обладнання для косметологічного салону, ми звичайно ж, прагнемо отримати оптимальне співвідношення ціни / якості. Попросту кажучи, заплатити якомога менше, а отримати якомога більше - природне і розумне прагнення.
Навіщо платити більше, якщо на дошках оголошень цей же апарат можна купити дешевше? Наприклад, на покупці апарату пресотерапії Zemits Sisley можна заощадити майже 10 тисяч гривень!



Багато кинуться купувати, особливо не замислюючись - а з якого дива така знижка? Деякі запитають у продавця, що за аукціон небаченої щедрості, які не бракований апарат? І отримають запевнення в тому, що пристрій повністю працює, просто це аналог, а не оригінал. Але аналог якісний, точнісінько як брендовий Zemits, просто дешевше (пояснення більш вигідної ціни продавці можуть давати різні). І тільки одиниці серед покупців серйозно задумаються, а чи той це апарат?



Купуючи у сертифікованого дилера, ви можете бути точно впевнені, що отримуєте оригінальний пристрій - брендовану техніку, що пройшла контроль якості та відповідає стандартам виробника.

 

Техніка Zemits сертифікована за двома найсуворішим міжнародним сертифікатам - FDA і CE. Це дозволяє продавати її в США, Канаді і Європі.


Безіменна підробка може виглядати в точності як брендовий апарат, а продавець буде запевняти вас, що і надійність, і функції, і продуктивність повністю відповідають оригіналу. Але ніяких гарантій і тим більше сертифікатів якості вам не нададуть.
На перший погляд нічого страшного в цьому немає: аби пристрій працював. Але ж це не фейкова сумка, яка розлізлася через два тижні й добре, нікому від цього гірше не стало, тільки гроші даремно витратили. З косметологічними апаратами все куди серйозніше - ніхто не гарантує вам, що заявлені в описі оригіналу параметри роботи будуть дотримані в підробці. Подумаєш, вакуумна помпа всмоктує трохи слабше ... ультразвук трохи не той частоти ... напруга в апараті гальванотерапії не відповідає заявленому ... Ви готові ризикнути здоров'ям і безпекою клієнтів? А своєю репутацією? Якщо на обличчях клієнтів після процедур буде з'являтися роздратування або ніякого ефекту від процедур не буде, чи багато хто повернуться до вас на повторний сеанс?
Гарантії якості та ефективності - ось перший аргумент на користь офіційного представника, який продає оригінал, а не "якісні аналоги".



Другий момент, який відрізняє покупку в офіційному представництві і в випадковому місці, це сервісне обслуговування. Що може запропонувати вам офіційний дилер?

 

Гарантійне обслуговування протягом 2 років після покупки та власні сервісні центри бренду, куди ви зможете звернутися в будь-який час, навіть якщо термін гарантії вийшов.


Продавці "аналогів" ніколи не зможуть забезпечити вам сервісне обслуговування, хоча обіцяти і навіть виписати гарантійний талон на кілька місяць їм цілком під силу. Але з кого ви будете вимагати виконання своїх зобов'язань?


Ще один момент, що стосується сервісу - навчання. Офіційний дилер Zemits, крім гарантій та сервісного обслуговування, надає вам унікальну програму підтримки - ZEMITS family, в яку входить маркетингова підтримка вашого бізнесу і безкоштовний курс навчання для майстрів.
Ці привілеї особливо важливі для новачків у бізнесі. Ви отримуєте власні маркетингові розробки компанії, яка успішно працює на міжнародному ринку, і відразу ж можете впроваджувати їх у власну бізнес-модель.

 

А ваші косметологи можуть пройти персональне навчання у досвідчених майстрів, які знають всі особливості косметологічного обладнання і важливі нюанси, які треба враховувати в роботі.

 

Зручно також те, що навчатися можна як очно - приїжджаючи в офіс, так і по відеочату. Комплект навчальних відеоматеріалів та протоколи процедур допоможуть швидко зрозуміти, як використовувати можливості нової техніки в повну силу.



Купівля техніки онлайн часто обертається невдачею через незначну, на перший погляд, пункту  доставлення. Особливо це актуально для великогабаритного устаткування і тендітних пристроїв. Купуючи техніку в офіційному представництві Zemits ви отримуєте безкоштовну доставку в будь-яку точку України. Ретельне упаковування забезпечує збереження техніки при перевезенні, а якщо ви не довіряєте транспортним компаніям, то можете приїхати до нас і забрати свою техніку особисто, заодно протестувавши її в нашому виставковому залі.




Інвестувати сотні тисяч в нове обладнання для салону можуть дозволити собі тільки великі гравці на ринку. Салони-новачки і майстри-надомники усіма силами намагаються втриматися в рамках бюджету і заощадити.

 

Тому ми в Zemits йдемо вам назустріч і пропонуємо покупку на виплат без переплат. Така можливість доступна при купівлі будь-якого обладнання ціною від 10 тисяч гривень. Ви платите перший внесок (45% від загальної вартості), а залишок суми розділяється на кілька платежів.

 

Ніяких комісій, ніяких відостків, що постійно розстуть. При цьому ви отримуєте все вигоди покупки в офіційного дилера: гарантію, післягарантійне обслуговування, безкоштовне навчання, маркетингову підтримку, доставку в будь-яку точку світу.
Косметологічна техніка ніколи не була, і ніколи не буде дешевою, це факт. Причина не в жадібності виробника, а в технологічній складності розробки та створення пристроїв. Наприклад, апарат для кавітації повинен випромінювати при роботі хвилі з частотою 40кГц. Відхилення від цього показника ніяк не проявляється в роботі, але прямо впливає на ефективність. Чи зможете ви перевірити, яку частоту випромінює "аналог"? Звичайно ні, вам доведеться повірити продавцю на слово. І навіть якщо згодом ви з допомогою лабораторного дослідження зможете довести, що прилад не працює належним чином, домогтися від продавця компенсації ви не зможете.

 

Брендове обладнання з сертифікатами якості та повним комплектом технічної документації, де чітко прописані всі параметри роботи - інша справа.

 

І в разі виявлення шлюбу вам є куди звернутися - офіційний дилер бере на себе зобов'язання і відповідає за якість продукції.


Прагнення заощадити за всяку ціну часто призводить до того, що цією ціною стає якість і ефективність роботи, а значить і успішність бізнесу. В результаті покупка підробленої техніки обертається повним розчаруванням.

Не ведіться обіцянки продавців "якісних аналогів", краще скористайтеся розстрочкою або лізинговою програмою, яка дозволить вам придбати дійсно якісне обладнання та згодом радіти, а не шкодувати про свою покупку.

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!