+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

На що здатний гальванічний струм у косметології?

На що здатний гальванічний струм у косметології?

Як зберегти молодість шкіри, не вдаючись до популярних ін'єкцій ботоксу? Гальванізація – проста, але ефективна косметологічна технологія. Спеціалізовані апарати багаторазово підвищують рівень проникнення компонентів препаратів у глибокі шари шкіри. За умови регулярного використання вдається досягти стійкого молоджувального, зволожуючого та поживного ефекту.

Косметологи відзначають, що найкращі результати досягаються за рахунок поєднання гальванічних струмів та різної косметики. Кожен вид підбирається відповідно до індивідуальних особливостей організму та відповідних естетичних цілей. Чому в кожному салоні має бути обладнання для гальванізації?

Правильно проведена процедура активізує вироблення природного колагену та еластину. У клієнта спостерігається помітне покращення якості шкіри. Вона стає пружною, еластичною і підтягнутою. Як показує практика, процедура є безболісною та не має протипоказань. Гальванізація – прямий шлях до молодої і красивої шкіри.

Гальванізація у косметології

У чому принцип дії описаної методики? Омолоджувальний ефект досягається за рахунок спрямованої дії електричного струму. Таким чином, у клітинах дерми запускаються активні регенеративні процеси, що призводять до швидкого відновлення м'язового тонусу та еластичності.

Косметолог використовує спеціальні препарати (вітамінні та колагенові комплекси, гіалуронову кислоту та ін.), які проникають у глибокі шари дерми. Апаратна методика значно підвищує всмоктування кожного компонента. Якщо за нормальних умов показник провідності близько 0,01%, то після спрямованого впливу електричного струму спостерігається збільшення до 5%. Багато пацієнтів помічають видимий результат після кількох сеансів. Середня тривалість процедури – 4-5 хвилин. Для закріплення результату пацієнту може бути призначено курс професійної косметики.

Як проводиться гальванічна чистка обличчя? Ця методика отримала назву – дезінкрустація. Електричні струми здатні очищати глибокі шари шкіри та блокувати активну роботу сальних залоз. Таким чином, жодні забруднення і підшкірний жир, що виробляється, вже не можуть впливати на якість апаратного впливу.

В основі дезінкрустації лежить взаємодія електричного та лужного середовища. Косметолог обробляє проблемну ділянку спеціальним лужним розчином і починає обробляти шкіру електродом із негативним зарядом. В цей час клієнт тримає у руках позитивний заряд. Після розкриття пор для чищення змінюється полярність робочого електрода. Це призводить до закриття пір. Після хімічної реакції лугу та жиру з'являється “мило”, яке легко змивається дистильованою водою або тоніком. Середня тривалість процедури – 5 хвилин. Сила струму змінюється під час процедури для підтримки ефективності та загального комфорту пацієнта.

Шкіра не повинна бути сухою, інакше підвищується ризик отримання опіку. Для цього використовується електропровідний гель або волога серветка, якою обертають негативний електрод. Пацієнт відчуває невелике поколювання, що тонізує шкіру.

Гальванизация

Який апарат застосовується для гальванізації

Гальванічні апарати призначені як для салонного, так домашнього використання. Різниця полягає в тому, що найкращі результати показують професійні моделі, оснащені великим функціоналом.

Високоякісні гальванічні масажери для обличчя є одними з найпопулярніших. Косметологи використовують їх для догляду за делікатною шкірою обличчя та шиї. У портативному пристрої поєднуються два різні види впливу: ультразвукові хвилі (масаж) і постійний струм. Як вдалося досягти синергетичного ефекту?

Гальванізація дозволяє швидко очищати пори від сала та пилу. Шкіра отримує додаткове зволоження та зморшки починають поступово розгладжуватися. Після використання масажера для обличчя у пацієнтів відзначається зменшення почервоніння та підвищення мікроциркуляції крові в проблемних ділянках.

Апарати гальванотерапії у своїй роботі органічно поєднують гальванічну та ультразвукову дію. Принципова різниця полягає в режимах роботи:

  • ION+. Позитивно заряджені частинки проникають у глибокі шари дерми та очищають забруднені пори. Після виведення зайвої пігментації змінюється тон шкіри. Для підвищення ефективності процедури можна використовувати допоміжні засоби для чищення.
  • ION-. Негативно заряджені частинки проникають у глибокі шари дерми, прискорюючи метаболізм на клітинному рівні. В результаті вдається простимулювати вироблення власного колагену та еластину. Ці сполуки позитивно впливають на зовнішній вигляд та пружність шкіри. Режим "ION-" посилює вплив професійної косметики.
  • Ultrasonic. У цьому режимі з'являється можливість застосування ультразвукового масажу. Синергетичний ефект двох видів впливу призводить до стиснення та розтискання клітин з різною частотою, а це призводить до запуску регенеративних функцій.

В основі роботи ультразвукових апаратів для фонофорезу лежить імпульсний струм, яким обробляють проблемні ділянки шкіри обличчя. Невелика кулька нагрівається до певної температури і починає обертатися навколо осі на 360 градусів. Така маніпуляція призводить до посилення мікроциркуляції крові та лімфи, покращуючи загальний стан шкіри.

Для спрямованого на шкіру обличчя і тіла застосовується складніше обладнання. Апарати комплексного впливу ідеально справляються з поставленим завданням. Завдяки застосуванню трьох фізичних факторів, які активно використовуються в сучасній косметології, вдається досягти потужного омолоджувального ефекту та кинути виклик віковим змінам шкіри.

В ультразвукових фонофорезах є можливість регулювання частотних вібрацій, які відповідають поставленим косметологічним завданням. Низькочастотні електричні імпульси починають впливати на натягнуту шкіру, покращуючи поглинаючу здатність дерми. У комплексі з вібраційним масажем досягається найкращий ефект.

Високочастотні вібрації значно посилюють кровопостачання шкіри обличчя. Після кількох процедур спостерігається видимий ефект: зменшення набряклості, поліпшення тону та тонусу шкіри. 6000 вібрацій за хвилину активно виводять токсини, стимулюють регенеративні процеси та коригують овал обличчя від другого підборіддя. Гальванічні струми багаторазово посилюють ефект вібромасажу.

Купуючи гальванічний масажер, можна значно збільшити кількість задоволених клієнтів. Завдяки простому апарату, косметолог зможе допомогти позбутися зморшок і підвищити еластичність шкіри. Це особливо актуально для тих, хто втомився боротися із віковими змінами. 

Спільне використання декількох методик призводить до посилення ефекту від процедури. З усіх питань, що стосуються придбання гальванічного обладнання, звертайтеся до магазину Venko. Консультанти знають, що професійне обладнання має бути лише у руках досвідчених косметологів.

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!