+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Безкоштовна лінія з усіх операторів)

Онлайн-курс “Косметолог PRO: як знайти та утримати клієнтів за допомогою реклами”

Онлайн-курс “Косметолог PRO: як знайти та утримати клієнтів за допомогою реклами”

Онлайн просування в наш час – це ключ до успіху косметологічного бізнесу. Причому це стосується не лише власників, а й косметологів, адміністраторів салонів краси.

Хто ж може допомогти у цьому? Зазвичай напрямом займається ціла команда, але на це не завжди є бюджет? І чи можна навчитися просуванню самостійно, не залучаючи інших спеціалістів?

Ми говоримо – можна. І не лише говоримо, а й демонструємо на нашому курсі онлайн-школи "Косметолог PRO: як знайти та утримати клієнтів за допомогою реклами". Це 10 розширених лекцій у онлайн-форматі, які допоможуть вам подивитися під іншим кутом на онлайн просування.

Наша головна мета – ваша самостійність. Вже після кількох лекцій ви зрозумієте основи та зможете самостійно запускати просування. Легко і просто наша діджитал команда розкладає на всі елементи рекламного просування, що складають, і дає вам всебічне вичавлення інформації.

Ще один плюс: лекції всі в записі, ви можете переглядати їх у власному ритмі, не прив'язуючись до інших учасників. У чому ще переваги курсу:

  • Комплексність. Оскільки над курсом працювала ціла команда, ви отримуєте вичавки практичних знань про просування з абсолютно різних ракурсів.
  • Універсальність. Знання знадобляться не лише косметологу, а й власнику бьюті-бізнесу та адміністраторам салонів краси. Адже краще рекламує бізнес той, хто знає бізнес.
  • Легкість та доступність інформації. Ми говоримо про просування простими словами, детально пояснюючи кожен крок. Основна мета – щоб після кількох лекцій ви змогли все зробити самостійно.
  • Актуальність. Працюючи в косметологічної промисловості, ми ділимося з вами найсвіжішою і актуальною інформацією: тренди, особливості різних соціальних платформ, механізми.

Косметолог PRO - ваша можливість зрозуміти та освоїти сучасні механізми просування бізнесу!

Купуйте курс на офіційному сайті zemits-school.com!

А у клієнтів Zemits є можливість отримати курс безкоштовно, щоб дізнатися як — зв'яжіться зі своїм менеджером або зателефонуйте нам за тел 044 364-16-43

ЧОМУ КРАЩЕ КУПУВАТИ В VENKO?

0% розстрочка

Безкоштовне навчання (онлайн або в шоурумі)

Сертифікати FDA (США) CE (Європа)

Гарантія 24 місяці

Ексклюзивна бонусна програма

Маркетингова підтримка як бонус!