+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Як швидко позбутися від целюліту: порівняння апаратів Zemits

Як швидко позбутися від целюліту: порівняння апаратів Zemits

Целюліт - це одна з найбільш поширених проблем, з якими стикаються жінки всіх вікових категорій. Цей дефект шкіри характеризується змінами структури жирової тканини та збільшенням об'єму підшкірного жиру, що призводить до візуального звуження шкіри. Попри те, що целюліт не є небезпечним для здоров'я, він може суттєво погіршити якість життя, знизити самооцінку та спричинити дискомфорт.

Один зі способів боротьби з целюлітом - це використання сучасних апаратів для корекції фігури. На ринку існує багато різних пристроїв, які пропонують боротьбу з цим дефектом шкіри. Однак, не всі вони ефективні та безпечні.

Компанія Zemits пропонує кілька апаратів для боротьби з целюлітом, що відрізняються за функціональністю та ефективністю.

⭐️ Ультразвукова  кавітація - це апаратна процедура, яка ґрунтується на руйнуванні клітин за допомогою ультразвукових хвиль. Ці хвилі створюють бульбашки вакууму в рідкому середовищі, які згодом згортаються, пошкоджуючи жирові клітини. В результаті жир виходить у міжклітинний простір, звідки виводиться лімфатичною системою. Одна процедура може зменшити об'єм до 4 см. Поверхня шкіри при цьому не травмується, а не спостерігається набряклості та почервоніння.

Для досягнення максимального ефекту від кавітації, її слід поєднувати з лімфодренажними методиками, такими як пресотерапія, масаж, RF-ліфтинг тощо. Багато виробників поєднують відповідні функції у своїх пристроях.

Наприклад, кавітація та радіочастотний ліфтинг - це ефективні професійні методики, доступні в апаратах кавітації та вакуумного RF-ліфтингу, таких як Zemits Abigon Pro або Zemits Abigon

⭐️ Пресотерапія - лімфодренажна методика для комплексного пропрацювання тіла та зменшення об’ємів  Ритмічно пропускаючи повітря через трубки, апарат надає лімфодренажний та масажний ефекти. Костюм має роздільні секції, які рівномірно наповнюються повітрям, допомагаючи відновити тонус шкіри та м'язів.

⭐️ Вакуумно-роликовий масаж - це процедура, яка дозволяє коригувати фігуру шляхом застосування подвійного впливу. При використанні спеціального пристрою створюється негативний тиск на поверхню шкіри, що відбувається за допомогою вакууму, що всмоктує шкіру всередині маніпули. Косметолог рухає маніпулу, що дозволяє масажувати не лише шкіру, а й м'язи та підшкірно-жирову тканину. Для масажу обличчя існують додаткові насадки, які можуть бути оснащені деякими моделями пристроїв, наприклад Zemits Leger 2.0.

Апарати преміум-класу для вакуумно-роликового масажу мають додаткові функції, які покращують ефективність процедури. Наприклад, апарат для вакуумно-роликового масажу Zemits Bionexis, крім масажу негативним тиском і механічними роликами, також впливає на шкіру за допомогою рф-ліфтингу, LED-терапії та інфрачервоних променів. Комбінація всіх цих функцій дозволяє створювати максимально ефективні скульптуруючі та антицелюлітні комплекси.

Хочете спробувати апарат, але не можете визначитися з вибором? 

Запрошуємо вас на безкоштовний тест-драйв, щоб ви могли переконатися в якості та ефективності нашого обладнання на власному досвіді. 

На тестуванні ви отримаєте можливість отримати консультацію від косметолога та дізнатися відповіді на будь-які питання щодо інтеграції нових процедур у ваш бізнес. Приходьте до нас і переконайтеся в перевагах нашого обладнання!

Вам може бути цікаво:

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!