+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Який апарат Zemits краще обрати для неінвазивної підтяжки обличчя: порівняння різних моделей

Який апарат Zemits краще обрати для неінвазивної підтяжки обличчя: порівняння різних моделей

Сьогодні ми розглянемо різні моделі апаратів Zemits для неінвазивної підтяжки обличчя та порівняємо їх основні характеристики, щоб вам було легше вибрати найбільш відповідний варіант для вашого салону.

Як відомо, в сучасному світі дедалі більше людей звертає увагу на свій зовнішній вигляд, а зміни, які відбуваються зі станом шкіри обличчя, є одним з найбільш помітних показників старіння. Щоб позбутися зморшок та підтягнути шкіру, багато людей звертаються до неінвазивних методів підтяжки, таких як RF-ліфтинг та SMAS-ліфтинг.

Серед безопераційних методів підтяжки великою популярністю користується апаратний ліфтинг, який може запропонувати кілька способів підтяжки. Розглянемо два найбільш популярних: смас ліфтинг і рф ліфтинг.

У SMAS ліфтингу вплив ультразвуку змушує організм виробляти колаген і еластин. В RF ліфтингу в хід йде електричний імпульс, який підвищує температуру в певній зоні і запускає процеси омолодження. Ультразвук в смас ліфтингу проникає в глибокий підшкірний шар SMAS і руйнує колаген, що примушує організм виробляти його більш інтенсивно.

В обох випадках відбувається омолодження шкіри, розгладжування зморшок, підвищується тонус м’язів, підтягується овал обличчя.

Перейдемо до найважливішого для кожного клієнта - результатів.

RF-ліфтинг має значну перевагу, оскільки має миттєву та пролонговану дію. Процедура прогріває шкіру, що призводить до скорочення розтягнутих колагенових волокон, що дає ефект з першої процедури. Фракційний RF-ліфтинг, такий як у апараті Zemits CrystalFrax Pro, дозволяє досягти ще швидших результатів, оскільки фракції прогрівають шкіру ще швидше.

Прогрівання запускає внутрішньоклітинний процес омолодження та прискорює синтез колагену та еластину. Тому результати від курсу ліфтингу тривають ще пів року, навіть після закінчення процедур.

SMAS ліфтинг є зіркою анти-ейдж індустрії завдяки своїм пролонгованим результатам (ефект триває від 2,5 до 5 років) та високій ефективності. Ще одна перевага полягає у тому, що для запуску потужної регенерації достатньо однієї процедури.

Оскільки процес омолодження запускається на клітинному рівні, результат з'явиться через 3-4 тижні після процедури. Косметолог має наголосити на цих моментах під час консультації перед процедурою на апаратах, таких як Zemits Ultranexx чи Ultranexx Pro, щоб уникнути надії на "миттєве омолодження".

Окупність обладнання для SMAS та RF ліфтингу: чи варто зменшувати витрати?

Хоча окупність не є єдиним важливим фактором, який косметологи враховують при виборі обладнання, але чи правильна така позиція: чим дешевше придбати апарат, тим швидше повернеться інвестиція? Порівняймо технології.

  • Вартість обладнання. Апарати для SMAS-ліфтингу коштують дорожче, ціна на них декілька разів вища, ніж на моно-модель для RF-ліфтингу. Отже, для придбання без розстрочки потрібно більше коштів на початковому етапі.
  • Вартість процедури. У цьому раунді перемагає SMAS-ліфтинг, оскільки одна процедура омолодження обличчя коштує від 10 000 гривень. Своєю чергою, RF-ліфтинг стартує від 400-500 гривень за сеанс.
  • Кількість процедур в курсі. Для досягнення значних результатів з RF-ліфтингом клієнтам потрібно пройти повний курс з 10-15 процедур. Для SMAS-ліфтингу достатньо лише однієї процедури.

Отже, хоча вартість обладнання SMAS-ліфтингу вища, ніж вартість RF-ліфтингу, апарати, такі як Zemits Ultranexx, можуть окупитись вже після 10-15 клієнтів. Проте, перед тим, як купувати обладнання, косметолог повинен зважити на всі плюси та мінуси, а також визначити актуальність послуги та наявність потенційних клієнтів у своєму салоні. Цільова аудиторія обладнання RF-ліфтингу, такого як Zemits Klein RF 2.0, значно ширша через нижчу вартість процедури. Краще за все перед покупкою провести безкоштовний тест-драйв, поставити питання сертифікованому естетисту та оцінити результати технології на власні очі

Вам може бути цікаво:

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!