+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Мікродермабразія: потужне очищення для ваших клієнтів

Мікродермабразія: потужне очищення для ваших клієнтів

Красива, чиста та здорова шкіра — одна з головних складових привабливої зовнішності та доглянутого вигляду. Тому процедури, направлені на підтримання краси та здоров’я шкіри, ніколи не втратять своєї популярності у сфері естетичної косметології. Алмазна мікродермабразія (також її називають алмазним шліфуванням шкіри) посідає особливе місце серед пілінгів. Тільки вона здатна так ефективно омолодити шкіру, вирівняти її рельєф та простимулювати до оновлення без жодного хірургічного втручання та ризику для здоров’я. Сьогодні цей вид апаратного пілінгу стане об’єктом нашої пильної уваги, ми познайомимо вас з процедурою ближче та допоможемо обрати найкращий апарат для мікродермабразії. 

Як працює мікродермабразія? 

Алмазна мікродермабразія проводиться відповідними апаратами, на насадки яких нанесена діамантова крихта різної зернистості. Мікродермабразія направлена на омолодження шкіри, звуження пор, покращення загального тонусу та розгладження дрібних мімічних та ранніх вікових зморшок. Завдяки процедурі шкіра оновлюється, в ній утворюються нові волокна та клітини. Відбувається надійна та делікатна ексфоліація (відлущування) відмерлих, зроговілих клітин, покращується внутрішньоклітинний обмін речовин. 

Скільки коштує процедура мікродермабразії? 

Середня вартість 15-20 хвилинної процедури алмазної шліфовки складає 600-800 грн. Відтак, процедура допоможе збільшити дохід вашого салону. Вона триває недовго, а за день можна приймати велику кількість клієнтів. Особливо з таким якісним обладнанням, як косметологічний комбайн Zemis Verstand Pro. Потужна система охолодження CoolRestart зробила комбайн придатним для тривалих навантажень, а крім алмазної мікродермабразії до його функціонала включено ще 5 топових салонних процедур. Увійдіть в нову еру естетичного бізнесу, використовуючи найкращі технології омолодження, ліфтингу та чищення обличчя. 

Показання та протипоказання мікродермабразії 

Пілінг з алмазним напиленням принесе неоціниму користь при наступних проблемах: 

  1. Мімічні зморшки біля очей (“гусячі лапки”), губ тощо. 
  2. Гіперкератоз. 
  3. Тьмяний, нездоровий колір обличчя. 
  4. Розширені пори. 
  5. Гіперпігментація. 
  6. Комбінована шкіра з розширеними порами. 
  7. Фотостаріння. 
  8. Рубці та шрами.

Застосування мікродермабразії в Zemits Verstand допоможе покращити рельєф та колір шкіри, зменшити пори, освітлити шкіру, позбутися пігментних плям. Після проходження курсу зростає тургор та пружність шкіри, вона стає шовковистою та сяючою. Обмінні процеси у клітинах пришвидшуються, активізуються захисні функції, покращується якість крово- та лімфообігу. 

Чого не потрібно робити після проведення мікродермабразії? 

Алмазна мікродермабразія — це доволі серйозний вид пілінгу, але він не є суттєвим втручанням у нормальні процеси життєдіяльності організму. Відтак, серйозних обмежень після процедури та тривалого реабілітаційного періоду не передбачено. Лише треба взяти до уваги, що після курсу шліфовки шкіра стає дуже чутливою, тому є певні правила догляду за нею після такого втручання, а саме: 

  • Ретельне вмивання після процедури. Далі слід акуратно промокнути, не розтираючи, обличчя м’якою тканиною або серветкою. 
  • Впродовж місяця, зволожувати шкіру вранці та ввечері, наносити заспокійливі доглядові маски.
  • Мінімум тиждень не засмагати, не відвідувати солярію. 
  • Користуватися сонцезахисним spf-кремом. 
  • Впродовж доби після процедури утриматися від тренувань або інших фізичних навантажень. 
  • Бажано якомога довше (1-3 тижні) уникати користування декоративною косметикою, особливо такою, що місить агресивні компоненти чи дуже насичений пігмент. 
  • Менше торкатися обличчя. 
  • Робити як мінімум тиждень паузи між сеансами процедури (курс складається з 4-6 сеансів). 
  • Дотримуватися збалансованого харчування та правильного режиму дня задля найшвидшого відновлення. 

Як часто можна робити мікродермабразію? 

В залежності від проблем, з якими звертається клієнт та типу його шкіру, алмазну мікродермабразію роблять від 1 до 10 сеансів. Оптимальний проміжок між сеансами — 7 днів. Після проходження курсу можна робити по 1 процедурі в місяць, щоб підтримати ефект. 

До речі, сучасні технології дозволяють проводити процедуру навіть вдома. Для цього є портативний апарат Zemits ExfoMatte. У своєму функціоналі він поєднав алмазну шліфовку шкіри та вакуум для мікромасажу та ефективного видалення продуктів ексфоліації, ставши ідеальним рішенням для домашнього догляду. Втім, косметологи часто купують його для виїзних сеансів або для маленьких кабінетів, в які немає сенсу встановлювати габаритне обладнання. 

Як проводиться процедура? 

Протокол процедури має декілька етапів:

  1. Косметолог очищує шкірний покрив клієнта, обробляє антисептиком. 
  2. На оброблювану ділянку наноситься спеціальний лосьон, щоб пом’якшити зроговілий шар шкіри та забезпечити якісне та атравматичне відлущування. 
  3. Тепер етап, власне, шліфування (пілінгу). Маніпула працює по сухій шкірі, за потреби, промокніть її серветкою. Косметолог обирає тип насадки в залежності від того, наскільки забруднена поверхня шкіри, виражена естетична проблема, чи багато зроговілих елементів шкіри. Обережними рухами уздовж масажних ліній проводиться процес шліфування, який триває 15-20 хвилин. 
  4. В кінці процедури, шкіру обов’язково треба зволожити та заспокоїти, нанести поживну маску. 

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!