+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Скульптуруюча ТОП методика: все про кавітацію

Скульптуруюча ТОП методика: все про кавітацію

Ультразвукова кавітація — ефективний, безпечний та неінвазивний спосіб досягти стрункої фігури. А для косметолога, який вміє її проводити та має якісне обладнання для цього — чудовий спосіб підвищити прибуток, бо процедури для схуднення не втратять актуальності ніколи.


Принципи схуднення виглядають простими та зрозумілими — вживати менше калорій, ніж витрачаєш, правильно харчуватися, вести активний спосіб життя. Але на практиці, це доступно не кожній людині. Перекуси на ходу та бутерброди в офісі, сидяча робота, нестача часу на фітнес-клуб — от і зайві сантиметри та кілограми.

Тому косметолог, який опанує методику безопераційного схуднення, завжди буде у прибутку. Ми раді запропонувати вам якісне, сертифіковане обладнання від американського виробника, визнане в усьому світі. З нами ультразвукова кавітація перетвориться на доступне розширення спектра ваших послуг. Розглянемо, що це за методика, який ефект кавітації,  у чому її переваги, кому можна чи заборонено проводити апаратну корекцію, і також — які пропозиції для УЗ-кавітації є у Venko. 

Що таке кавітація для схуднення?

Під час сеансу, апарат для кавітації створює акустичну хвилю, забезпечуючи її проникнення крізь шкіру безпосередньо до жирової тканини. Дія низькочастотного ультразвуку створює у жирових клітинах (адипоцитах) мікробульбашки вакууму. Ці бульбашки зрештою розриваються, руйнуючи жирову клітину зсередини. В результаті, жир потрапляє до міжклітинного простору, звідки його значно легше вивести.

За природний вивід жиру відповідає лімфа, тому процедуру безопераційної ліпосакції (кавітації), необхідно доповнювати лімфодренажними методиками — масажем або пресотерапією. 

Втім, не обов’язково проводити ці дві процедури окремо. Користуючись апаратами для кавітації останнього покоління, можна поєднати процедуру як з вакуумно-роликовим масажем, так і з RF-ліфтингом, використовуючи тільки одну систему. 

Головні переваги ультразвукової кавітації — її безпека та ефективність. Апарати Zemits діють ударною хвилею прицільно на жирову тканину, не пошкоджуючи при цьому нерви та судини.

Окрім схуднення, процедура корисна і для інших процесів в організмі. Так, після кавітації у клієнта посилюється кровообіг у тканинах, зменшуються прояви фіброзу. Жирові клітини гинуть остаточно, тож не відбудеться їхнього місцевого розростання. А шкіра в результаті стане більш тонізованою та еластичною. 

Схуднення за допомогою ультразвука профілактує утворення целюліту, борючись з ним на клітинному рівні. Тому, цей метод не тільки спрощує шлях до ідеальної фігури, але й допомагає підтримувати її надалі. 

Чи можна схуднути за допомогою кавітації?

Головне показання для проведення процедури, це, звісно, надлишкова вага та об’ємні жирові відкладення на стегнах, сідницях, боках, животі, плечах тощо. Також вона показана при дефектах, спричинених невдалою хірургічною ліпосакцією у минулому.

Протипоказання та рекомендації до проведення кавітації

На жаль, при всій доступності та безпеці, кавітація не є повністю універсальною процедурою. Перед тим, як погоджуватися проводити процедуру, розпитайте клієнта щодо наступних хвороб, проблем та стану організму: 

  • Чи має клієнт наявне або перенесене в минулому онкологічне захворювання. 
  • Чи вагітна клієнтка або, чи годує вона груддю.
  • Чи наявні захворювання крові/судин.
  • Чи схильний клієнт до утворення тромбів. 
  • Чи має цукровий діабет. 
  • Чи наявні психічні або нервові захворювання. 
  • Чи є хвороби, ушкодження або новоутворення на шкірі на тих ділянках, які підлягатимуть ультразвуковому впливу
  • Чи є у клієнтки зараз менструація.
  • Чи має клієнт епілепсію або судомну готовність в анамнезі. 

В разі, якщо принаймні на одне питання відповідь буде ствердною, доведеться відмовити клієнтові у проведенні процедури задля його безпеки. 

Кому варто придбати апарат кавітації?

І клієнти, і косметологи люблять ультразвукову кавітацію за її незаперечні переваги перед іншими методами легкого схуднення. От, що приваблює у методиці передусім: 

  1. Жодної інвазії, порушення шкірного покриву. Це допомагає уникнути ризику зараження та робить процедуру максимально безпечною та гігієнічною. 
  2. УЗ-кавітація — це не боляче. Процедура проходить повністю комфортно. 
  3. Профілактика розростання жирових клітин. 
  4. Ефективна боротьба з жировими відкладеннями у тих ділянках, де їх не вдається прибрати за допомогою дієти та спорту. 
  5. Швидке зменшення об’ємів тіла. 
  6. Виключення повторного накопичення жирових відкладень на оброблених ділянках. 
  7. Короткий та простий реабілітаційний період. 

Зони впливу апаратів для кавітації

Кавітацію проводять на наступних зонах: 

  • Верхня частина рук.
  • Живіт. 
  • Боки. 
  • Сідниц.і 
  • Ноги (стегна, литки).

До речі, наші апарати для ультразвукової кавітації тіла поєднують до 5 технологій в одній моделі, що дозволяє проводити протоколи зовнішнього ліфтингу та лімфодренажу. 

Як проводиться процедура кавітації?

Звісно, кожен організм є індивідуальним, відтак, ефект від процедури теж. Косметолог підбирає кількість та частоту процедур, в залежності від параметрів та схильностей кожного клієнта окремо. Але в середньому, для досягнення максимального та довготривалого результату, знадобиться повний курс ультразвукової кавітації — це від 5 до 8 процедур. 

Для дуже повних клієнтів кількість процедур може бути збільшена до 10 сеансів. За один сеанс можна обробити одну велику або дві невеликих зони — тут в залежності від побажань клієнта. 

Сеанси апаратної корекції слід проводити з інтервалом не менше ніж 7 днів, з обов’язковим допоміжним лімфодренажем. Саме за цей час лімфа виводить з організму жир, що вивільнився з розірваних адипоцитів, а організм відновлюється і стає готовим до наступної процедури. 

Методику називають скульптуруючою, оскільки вона допомагає досягти не тільки суттєвого зменшення об’ємів, але й формує красивий, досконалий силует, яким хочеться милуватися у дзеркалі до нескінченності! 

Кавітація потребує простої, та все ж важливої підготовки. За три дні до процедури, клієнту слід утриматися від: 

  • вживання жирних, гострих та смажених страв;
  • вживання алкогольних напоїв; 
  • куріння та інших шкідливих звичок; 
  • зайвих переживань та стресів, оскільки вони ослаблюють організм. 

Також за 2 години до проведення процедури їсти не можна. 

Алгоритм проведення ультразвукової безопераційної ліпосакції: 

  • Нанесіть клієнтові гель-провідник Zemits UltraGelic на оброблювану ділянку 
  • Налаштуйте апарат кавітації відповідно до індивідуальних потреб клієнта, оброблюваної зони, кількості зайвої ваги. 
  • Рухайтеся апаратом по тілу, як показано в інструкції до апарата. 
  • Після процедури проведіть лімфодренажний масаж або пресотерапію

Як купити найкращий апарат для кавітації?

Апарати для корекції фігури у магазині Venko — це найкращі технології американської компанії Zemits. Схвалені косметологамиестетистами в усьому світі, вони перетворять процедуру УЗ-кавітації на маленьке свято ідеального тіла. 

Готові купити апарат кавітації, робити людей красивими та щасливими і заробляти на цьому? Тоді спробуйте такі моделі: 

  • Zemits Abigon та Zemits Abigon Pro — потужне поєднання кавітації та RF-ліфтингу для обличчя та тіла. До того ж в Zemits Abigon Pro має маніпулу, яка поєднує вакуумний вплив з RF-ліфтингом, що дозволяє косметологу провести повністю автономний протокол 
  • Zemits Bionexis Lite та Bionexis Pro — професійні системи скульптурування для найкращих результатів. 

Купити апарат для кавітації у магазині Venko — значить отримати: 

  • Усі сертифікати безпеки та відповідності стандартам якості 
  • Безкоштовне навчання від наших косметологів.
  • Програми лояльності Zemits Family для постійних клієнтів.
  • Великий вибір аксесуарів та косметичних засобів для апаратів, щоб процедура була ще більш ефективною. 
  • Гарантія та технічне обслуговування. 
  • Якість та турбота про кожного клієнта. 

Консультанти інтернет-магазину Venko з задоволенням допоможуть підібрати вам найкраще рішення для ультразвукової кавітації для вашого салону, косметологічного кабінету чи клініки. 

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!