+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

RF-ліфтинг: гайд від А до Я

RF-ліфтинг: гайд від А до Я

На жаль, ніхто з нас не застрахований від вікових змін, які негативно позначаються на шкірі. Старіння — процес, про який не хочеться навіть думати. Але щойно перші зморшки чи ознаки заломів торкаються обличчя, постає необхідність у безпечній та якісній методиці омолодження.

Пластична хірургія може бути рішенням, але омолоджувальні операції сильно б’ють по бюджету, не є цілком безпечними, містять багато протипоказань, і їх результат буває непередбачуваним. А якщо згадати історії відомих людей які, у гонитві за красою та молодістю, геть зіпсували власну зовнішність, стає просто лячно.

Але безопераційна та безпечна методика радіочастотного (rf) ліфтинга зробила справжню революцію у сфері антиейдж косметології. Цей апаратний метод не поступається хірургічному ліфтингу за якістю та тривалістю результату, але має безліч переваг, про які ми і поговоримо у сьогоднішній статті. 

Що таке RF-ліфтинг?

Абревіатура RF прийшла до нас від англійської назви, що відображає суть методики, а саме Radio Frequency (радіочастоти). Процедура отримала таку назву завдяки принципу своєї дії — радіохвилі прогрівають дерму та гіподерму, не пошкоджуючи епідерміс. Результатом стає потужний омолоджувальний ефект без необхідності інвазивного втручання.

Такий прогрів ще називають діатермічним, коли на глибинні шари шкіри діють високочастотні струми. Проникаючи у глибинні шари шкіри, ці вони стимулюють вироблення колагену та еластину — білків молодості. В результаті, до шкіри обличчя повертається здоровий колір, тургор та сяйво, як в юності. 

Трохи теорії: старіння шкіри обумовлене уповільненням вироблення колагену та еластину, за які відповідають клітини під назвою фібробласти. Радіочастоти діють саме на фібробласти, стимулюючи їх. На додачу, циркуляція крові та лімфи пришвидшується, активізується внутрішньоклітинний метаболізм. Процеси, які запускає RF-ліфтинг аналогічні природним, тим, що відбуваються в юності, коли шкіра сама підтримує свій тонус. Відтак процедура є повністю природною і безпечною — і це одна з головних переваг RF-ліфтингу перед хірургією. Контури обличчя підтягуються, шкіра стає більш шовковистою та еластичною.

Процедура добре зарекомендувала себе у боротьбі з поверхневими зморшками, дряблістю шкіри та, в роботі по тілу, зі стриями (розтяжками). Відтак дія радіохвильового ліфтингу покриває три важливих естетичних напрямки

  • Омолодження.
  • Скульптурування. 
  • Оздоровлення.

Як же це працює? Струм досягає колагенових волокон, нагріває їх, змушуючи стискатися, а також запускає неоколагенез. Глибина проникнення складає в середньому від 1.5 до 3 мм. 

Обираючи апарат для RF-ліфтингу, рекомендуємо вам звернути увагу на сучасні моделі. Вони більш безпечні та комфортні для пацієнта, і зручні для косметолога, до того ж область їх застосування стає значно ширшою. 

Саме таким пристроєм є рекомендований нами Zemits Klein RF 2.0. Оновлений апарат з вбудованою “Z Dual RF Technology” тепер видає вдвічі виразніший та глибокий результат — дві потужні маніпули для роботи навіть з найбільш проблемними зонами. Нагадуємо, що якщо ви вирішите купити апарат для rf ліфтингу у нас, ми доставимо його безкоштовно. 

Чому методика RF-ліфтингу завжди лишиться популярною? 

Обладнання для RF-ліфтингу, а тим більше якісне — недешеве задоволення. Коли косметолог дивиться на ціну приладу, в нього мимоволі спалахує думка: “а чи слід так витрачатися, щоб купити апарат для rf-ліфтингу?”? Насправді ж, така інвестиція цілком себе виправдовує. Вона є довгостроковою, оскільки рф-ліфтинг ще довгі роки лишиться популярним завдяки своїм унікальним перевагам, а саме: 

  • Моментально помітний результат, який має накопичувальний ефект. Зміни на краще з’являються вже з першої процедури, а далі, до захоплення клієнтів, тільки наростають. 
  • Абсолютна безпека та мінімум обмежень. 
  • При проведенні процедури, тип шкіри не має значення — такий ліфтинг підходить всім.  
  • Реабілітація після втручання не потрібна — клієнт займається своїми справами, а процеси у дермі відновлюються самі, природнім шляхом. 
  • Розслаблення та приємне тепло замість болю, ризиків та необхідності загального наркозу. 
  • Універсальність у зональному застосуванні — ліфтинг підходить для тіла і обличчя.
  • Пропрацювання величезного списку естетичних проблем при мінімумі протипоказань.

Кому слід купити апарат для RF-ліфтингу? 

Купівля апарату для радіохвильового ліфтинга вигідна для всіх спеціалістів, хто бажає або вже почав працювати у сфері антиейдж. Він чудово доповнить будь-який салон краси, косметологічну клініку та навіть СПА центр. Методика проста в опануванні, а спеціалісти Zemits завжди готові надати покупцю безкоштовне навчання роботі з апаратами. Тому придбання апарату для рф-ліфтингу буде актуальним і на старті вашої справи. 

Для чого додавати процедуру до свого арсеналу? З’явившись у вашому кабінеті, апарат принесе: 

  • Розширення цільової аудиторії та залучення нових клієнтів.
  • Підвищення престижу та конкурентоспроможності
  • Кращий заробіток
  • Можливість крокувати у ногу з часом, пропонуючи інноваційні процедури, які ще не встигли "перехопити" ваші конкуренти 
  • Натхнення, щоб дарувати людям захват від свого відображення у дзеркалі :)

Якщо хочете зробити рф-терапію для своїх клієнтів більш ефективною та сучасною, погляньте на систему фракційного безін’єкційного RF-ліфтингу Zemits CrystalFrax. Це вдосконалена система радіочастот з трьома змінними насадками, ідеальна для роботи як з обличчям, так і з тілом. Фракційний безін’єкційний RF-ліфтинг є менш травматичним для шкіри та демонструє швидший та більш довготривалий результат. 

Кому не можна робити RF-ліфтинг?

Показання для проведення процедури радіочастотної підтяжки наступні:

  • Вікові зміни. Навіть у дуже зрілому віці ліфтинг може покращити ситуацію
  • Мімічні зморшки та заломи, "гусячі лапки"
  • Фотостаріння 
  • Рубці постане 
  • Втрата шкірою блиску та тургору, тьмяний колір 
  • Розтяжки та небажані жирові відкладення

Процедура є цілком безпечною, але, як і будь-яке серйозне косметологічне втручання, має низку протипоказань, а саме:

  • Вік до 30 років — в цьому віці процедура просто не має сенсу, адже власного колагену достатньо для підтримання молодості 
  • Онкологічні захворювання та доброякісні новоутворення. Це стосується не лише оброблюваної зони, але всього тіла. 
  • Підвищена температура тіла, лихоманка, інфекційні захворювання на момент приходу до салону. 
  • Декомпенсована стадія будь-якої хронічної хвороби 
  • Важкі хвороби нирок та серцево-судинної системи. 
  • Порушення цілісності або нормального стану шкірного покриву в оброблюваній зоні. Характер порушення не має значення — опіки, подряпини, висипки, запалення — це все є протипоказанням для рф-ліфтингу. 
  • Вагітність та період лактації 
  • Менструація в день проведення процедури 
  • Наявність металевих імплантів, кардіостимуляторів, вбудованих дефібріляторів тощо.
  • Одночасне проведення епіляції, фотоомолодження, уколів ботоксу — ці процедури краще розвести у часі якнайдалі, аби вони не перебивали ефект одна одної та не чинили негативного перехресного впливу на здоров’я. 

Зони впливу апаратів для радіохвильового ліфтингу 

Процедура універсальна для підтяжки обличчя та тіла. Тому радіочастотами можна обробляти наступні зони

  • Зони обличчя, шиї та декольте (зазвичай використовується одна й та сама насадка) 
  • Тіло повністю, повернення тонусу шкірі.

Зона впливу залежить від типу пристрою, який ви купуєте. Існують апарати як для обличчя окремо, так і для тіла, але ми рекомендуємо обирати універсальні моделі на всі зони. Звісно, вони коштують дорожче, але ефективність та окупність у них також вища, тому це виправдана інвестиція у ваш косметологічний бізнес. 

Як проводиться процедура RF ліфтингу?

Перед початком процедури, косметолог обов’язково очищує обличчя клієнта від косметики. Для глибшого очищування та підсилення чутливості шкіри до рф-частот, робиться пілінг (бажано — щадний гідропілінг).

Після цього можна переходити безпосередньо до підтяжки. Вона містить наступні етапи:

  • Нанесення провідникового гелю, завдяки якому електроімпульси глибше проникнуть у тканини. 
  • Налаштування апарату для зонального застосування. 
  • Прогрівання оброблюваної зони насадками апарату. 
  • Після того, як процедуру завершено, слід нанести заспокійливий засіб для шкіри або маску.

Жодних обмежень або змін у звичному режимі дня після рф-ліфтингу не передбачається — пройшовши процедуру, клієнт може і далі займатися своїми справами, відновлювальний період не потрібний. 

Тривалість курсу процедур для клієнта

Ефект від рф-ліфтингу є кумулятивним, тобто накопичувальним, а також довготривалим. Тому буде достатньо проходження курсу 1-2 рази на рік. 

Кількість сеансів визначає косметолог. Вона залежить від віку, індивідуальних особливостей організму клієнта та його запитів/очікувань щодо результату. 

Наприклад, якщо до вас звернулася клієнтка 30+, але молодша від 50 років, їй в середньому буде достатньо 4-8 процедур. Кількість доведеться збільшити для більш зрілих жінок у менопаузі, оскільки гормональні зміни роблять їх шкіру менш чутливою до омолоджувальних процедур. Тут може знадобитися до 8-10 сеансів. В залежності від заявленої проблеми, один сеанс радіохвильової підтяжки триває в середньому 30 хвилин. 

Процедуру слід проводити не частіше, ніж раз на 7-10 днів. Можна збільшити інтервал до 14 днів максимум, але ні в якому разі не скорочувати. Повторний курс слід проводити не раніше, ніж через пів року. 

З чим поєднувати процедуру RF ліфтингу?

Радіохвильовий ліфтинг — цілком самодостатня та потужна антиейдж терапія. Але він може бути й елементом комплексної роботи над корекцією фігури чи омолодженням. Залежно від мети, можна поєднувати підтяжку з іншими методиками.

Радіочастотна підтяжка добре комбінується з ультразвуковою кавітацією та пресотерапією — в апаратній косметології це тріо процедур є золотим стандартом для схуднення. Ліфтинг запобігає провисанню та утворенню надлишків шкіри в результаті стрімкої втрати ваги, а також сприяє формуванню ідеальних контурів обличчя та тіла. 

У салонах та клініках, що спеціалізуються на апаратній корекції фігури, буде доречним встановлення системи Zemits Abigon Pro. З нею доступні такі функції: 

  • RF-ліфтинг.
  • ультразвукова кавітація.
  • вакуумний масаж разом із RF-ліфтингом.

 Таке поєднання не залишить жодного шансу недолікам фігури. Що стосується використання технології для омолодження, найкращі результати покаже ліфтинг у поєднанні з кисневою терапією, електропорацією, вакуум-терапією та анти-ейдж доглядовими масками. 

До речі, не обов’язково купувати обладнання для рф-підтяжки окремо. Економічним та надпотужним за своїм функціоналом буде рішення придбати косметологічний комбайн Zemits Verstand Pro. Він виконує шість передових методик догляду за обличчям та тілом, а саме: 

  • Мікрострумова терапія
  • Електропорація
  • RF-ліфтинг.
  • Ультразвуковий скрабер.
  • Алмазна мікродермабразія.
  • Ультразвуковий фонофорез.

Додавши радіохвильовий ліфтинг до косметологічного арсеналу, ви залучите нових вдячних клієнтів та зробите великий крок вперед у зростанні вашого професіоналізму, а також значно підвищите свій заробіток. Адже молодість, струнке тіло та краса були цінними у всі часи, тому в актуальності процедури ще довгі роки сумніватися не доводиться. 

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!