+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Мікроструми: як працює ця технологія anti-age?

Мікроструми: як працює ця технологія anti-age?

Головна умова успішного бізнесу косметолога-естетиста — це безперервний професійний розвиток та своєчасне опанування нових методик. Зокрема, спеціалістові, який прагне до високого доходу та конкурентоспроможності, слід приділити увагу методикам антиейдж.

Однією з новітніх технологій, що вирізняється серед інших виключною безпекою, виразною дією та кумулятивним ефектом, який з плином часу тільки зростає, є мікрострумова терапія. Розглянемо детальніше цю технологію, її переваги та обмеження, щоб ви могли прийняти для себе найкраще рішення — вибрати саме свій, максимально придатний для вашого бізнесу апарат мікрострумової терапії. 

Як працює технологія мікрострумової терапії? 

Суть мікрострумової терапії відображена вже у її назві. Це стимуляція тканин тіла (в нашому випадку, обличчя) за допомогою струмів низької частоти та сили. Мікроструми, генеровані спеціальним апаратом, впливають на м’язи та клітини шкіри. М’язові тканини починають м’яко та делікатно скорочуватися, тим самим відновлюючи свій тонус. Це можна порівняти із тренуванням у спортзалі, от тільки тренуємо ми м’язи обличчя. 

Річ у тому, що з віком окремі м’язи, які створюють “каркас” обличчя, розслабляються. Овал обличчя “пливе”, втрачає свої виразні контури. А інші м’язи, навпаки, приходять у гіпертонус. Утворюються неприємні та неестетичні “затиски” на лобі, підборідді. Брови опускаються донизу, куточки очей та губ теж, надаючи обличчю сумний вираз. У косметології та медицині це називається “птоз” — опущення тканин під дією гравітації. 

Але позитивний вплив мікрострумів не обмежується одним тільки “мікротренуванням” м’язів обличчя. Це було б занадто просто, і методика б дуже швидко поступилася іншим. Мікродози електроструму  активують іонні канали та стимулюють метаболічні процеси у тканинах. Вони також дарують лімфодренажну дію і позбавляють від набряків на обличчі. Вони добре впливають на стан лімфатичної та кровоносної систем, стимулюють клітини до активнішого поділу, а шкіру — до самоомолодження і регенерації природнім шляхом. І це значно безпечніше, ніж лягати на операційний стіл до пластичного хірурга.

Чим корисні мікроструми для обличчя? 

Результат регулярної мікрострумової терапії для клієнтів вражає, з часом він помітить наступні зміни: 

  • Овал обличчя став чіткішим, виразнішим, повернулися молоді контури. 
  • Розгладився носогубний трикутник.
  • Вирівнявся рельєф лоба. 
  • Погляд стає більш відкритим та виразним. 
  • Зникли набряки та мішки під очима.
  • Покращився колір обличчя, з’явився здоровий рум’янець. Це результат того, що збільшилося живлення клітин киснем. 
  • Нормалізувався тонус м’язів обличчя. 

Для чого проходять мікрострумову терапію? 

Основна причина, з якої люди відвідують сеанси мікрострумової терапії — бажання омолодитися та повернути шкірі тонус та блиск. Але крім вікових змін, існують і інші проблеми, яким може зарадити методика, а саме: 

  • Темні кола та мішки під очима. 
  • Набряклість, пастозність обличчя. 
  • Купероз. 
  • Втрата овалом обличчя своїх чітких контурів. 
  • Мімічні зморшки, що нерідко непокоять навіть молодих жінок. 
  • Тьмяність та нездоровий колір шкіри. 
  • Відсутність тонусу, еластичності та пружності шкіри. 

І від усіх цих речей може врятувати регулярна мікрострумова терапія. 

Кому не можна мікроструми? 

Мікроструми мають ряд протипоказань. Косметолог повинен відмовити клієнтові/клієнтці у мікрострумах, якщо: 

  • В анамнезі наявна аритмія або встановлений вбудований дефібрилятор. 
  • Клієнт є онкохворим або нещодавно переніс операцію з видалення пухлини. 
  • Є серйозні патології внутрішніх органів. 
  • Клієнтка вагітна або годує груддю. 
  • Загострення хронічних захворювань. 
  • Нежить, температура, стан лихоманки. 
  • Нещодавно був хімічний пілінг або уколи краси. 

У решті випадків можна проводити терапію за заданими параметрами, відповідно до індивідуальних потреб клієнта та проблеми, з якою він звернувся. 

Чим небезпечні мікроструми? 

Малі електричні імпульси за своїми властивостями імітують біоструми, які й так є в нашому організмі, а відтак сприймаються ним як щось “рідне”, природне.

Вдаючись у мікрофізіологію, слід зазначити, що мембрана кожної клітини має негативний електричний потенціал зовні та позитивний всередині. На це взаємовідношення можуть впливати процеси старіння, запалення, рівень зволоження шкіри. 

Задача мікрострумів — акуратно та на малій інтенсивності змінити потенціал клітинних мембран. Тоді в клітинах відкриються мембранні канали, що призведе до активізації фібробластів, які, своєю чергою, стимулюватимуть підсилене вироблення колагену та еластину. Як ви знаєте, ці речовини відповідають за молодість та тонус, красу шкіри. 

До чого була ця мінілекція? До того, що дія мікрострумів настільки філігранна та природна, що вживати щодо неї слово “небезпека” є недоречним. 

Як проводиться процедура? 

Розберемо протокол проведення сеансу мікрострумової терапії на прикладі омолодження обличчя. 

  • Проведіть консультацію з клієнтом, розпитайте щодо наявності протипоказань. 
  • Попросіть клієнта лягти на косметологічну канапу та вдягти спеціальну шапочку. 
  • Попередньо очистіть шкіру на обличчі клієнта/клієнтки від залишків бруду, макіяжу, пилу. Переходити до процедури потрібно тільки коли шкіра ідеально чиста. 
  • Нанесіть гель-провідник Zemits GloryTight, завдяки якому імпульси глибше проникнуть у шкіру. 
  • Налаштуйте параметри апарату для мікрострумової терапії відповідно до потреб клієнта та типу його шкіри. 
  • Тепер можна переходити до маніпуляцій. Пропрацюйте електродами апарату обличчя клієнта за спеціальними схемами. 
  • Видаліть залишки гелю. 
  • Завершувати процедуру слід маскою для заспокоєння та живлення обличчя. 
  • Через 15-20 хв, як подіє маска, можна її зняти та намастити шкіру захисним кремом.

Пропозиції щодо мікрострумової терапії від Zemits 

Розуміючи усі переваги мікрострумової терапії та бажаючи представити широкий простір варіантів як для косметологів, так і просто для поціновувачів професійного догляду за собою, компанія Zemits приготувала наступні пропозиції: 

Zemits Adrinox 2.0 — не просто апарат мікрострумової терапії, а професійне салонне обладнання для омолодження та підтяжки шкіри. Вигідне та дієве доповнення для будь-якого косметологічного кабінету. У комплекті —  три пари насадок різного розміру для пропрацювання різних зон обличчя та тіла, а також мікрострумові рукавички. Простий та зручний інтерфейс буде зрозумілим навіть новачкам у галузі. 

Zemits Verstand Pro — потужний косметологічний комбайн, який містить не тільки мікрострумову терапію, але й повний набір популярних косметологічних функцій для роботи з обличчям. Про шість процедур, яких уже достатньо для відкриття свого салону краси, читайте за посиланням на апарат. 

Невеликі кабінети краси, виїзні сеанси, а також домашній догляд не обходяться без портативного обладнання для мікрострумів. У Zemits портативна лінійка представлена апаратами Zemits VivoTite та Zemits ElastiStrom. Відтепер комплексне рішення вікових проблем може поміститися у маленьку шухлядку чи навіть сумочку! 

Купити апарат для мікрострумової терапії обличчя — значить отримати у розпорядження всесвітньо визнану та дієву методику антиейдж, яка не втратить своєї популярності і буде приносити регулярний та солідний дохід косметологу. 

Користуйтеся з задоволенням. Компанія Zemits бажає вашому бізнесу розквіту і буде рада йому посприяти усіма можливими способами. 

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!