+38 067 463 74 75 +38 093 309 55 00 0 800-211-641

(Бесплатная линия со всех операторов)

Корзина

Чому гідропілінг став зіркою косметологічної індустрії?

Чому гідропілінг став зіркою косметологічної індустрії?

Усе живе на світі існує завдяки воді. Що вже й казати про людей, в яких вона складає від 50 до 86% маси тіла! Вода є основою та рушійною силою для усіх процесів в нашому організмі. Тому юність та краса залежить від неї напряму.

Якщо вчасно та регулярно насичувати клітини шкіри вологою, це стане запорукою молодості, свіжості та краси. Орієнтуючись на цю просту істину, а також на потреби клієнтів, косметологи винайшли унікальну процедуру для обличчя — гідропілінг. Надалі ми можемо називати його також аквапілінгом та гідродермабразією.

Як працює технологія гідропілінгу? 

Гідропілінг — найбільш природня та натуральна серед апаратних косметологічних процедур. Косметолог доводить шкіру клієнта до чистого та оновленого стану за допомогою води та повітря. Для цього служить спеціальний апарат для гідропілінгу, який з великою швидкістю подає корисні речовини через спеціальну насадку. Зроговілий шар, токсини, шкідливі речовини покидають шкіру та вимиваються з пор, а шкіра паралельно насичується вологою. 

На відміну від інших методів дермабразії, аквапілінг є м’якою та щадною процедурою, яка підходить для будь-якого віку, а також для всіх типів шкіри На відміну від інших абразивних методів очищення, процедура проходить повністю комфортно, без больових відчуттів, та не залишає по собі подразнень, стягнутості та сухості, а почервоніння не сильно виражене, зникає дуже швидко та самостійно. 

Замість кристалів, новітня технологія використовує спеціальні насадки, які мають спіралеподібну, ребристу поверхню та різні рівні абразивності. Проте, повернемося до ходу процедури. Одночасно з відлущуванням змертвілого шару шкіри, косметолог в момент найбільшого розкриття пор наносить антиоксидантні сироватки задля найкращого зволоження клітин. 

Також під час вакуумного гідропілінгу на шкіру клієнта діє вакуум. Від’ємний тиск прибирає зі шкіри продукти ексфоліації, глибоко очищує пори та позитивно впливає на мікроциркуляцію та клітинний метаболізм у шкірі. Цим зумовлений “бонусний” ефект від процедури — омолодження та повернення шкірі тонусу. Додатково чинить лімфодренажну дію та сприяє зменшенню набряків. 

Поєднання трьох технологій — зволоження, очищення та вакуумна стимуляція зробили гідропілінг улюбленою методикою клієнтів в усьому світі. І сьогодні інтернет-магазин Venko пропонує вам переглянути найновіше та найефективніше обладнання для даної процедури та зробити свій вибір. 

 

Чому вакуумний гідропілінг залишається популярним? 

На піку популярності вакуумний гідропілінг втримують його незаперечні переваги, а саме: 

  • Миттєвий ефект. Хоча повний курс гідропілінга становить 4-6 сеансів, вже після першої процедури зовнішній вигляд суттєво змінюється на краще. Шкіра очищена, тонізована, шовковиста, має здоровий колір. 
  • Довготривалий результат. Не більше трьох курсів за рік потрібно для підтримання тонусу шкіри. Раз на місяць можна робити разову підтримуючу процедуру. 
  • Швидка методика, яка не вимагає спеціальної підготовки. Сеанс триває всього 30-40 хвилин, тож відвідати косметолога клієнт може навіть на початку робочого дня. 
  • Комплексна методика 3 в 1 — відлущування, очищення та зволоження. 
  • Комфорт, адже повністю відсутні больові відчуття. Анестезія не потрібна
  • Безпека та доступність. При гідродермабразії, особливо з косметологічним комбайном Zemits EauSante не травмуються тканини обличчя, а робити таку процедуру можна навіть підліткам, людям з чутливою шкірою та вагітним жінкам. 
  • Відсутність реабілітаційного періоду. Одразу після сеансу можна займатися своїми справами — жодних змін у звичному способі життя. 

 

Як проводиться процедура гідропілінгу? 

Хід гідродермабразії можна поділити на три основних етапи: 

  1. Початковий: естетист ретельно очищує обличчя клієнта від макіяжу та поверхневих забруднень шкіри.
  2. Основний: косметолог рухає насадкою апарата уздовж масажних ліній. Додатково використовуються сироватки для гідропілінгу, які живитимуть шкіру корисними речовинами.  
  3. Завершальний: шкіра трохи подразнена, і щоб заспокоїти її, косметолог наносить клієнтові легку маску для живлення. За час 30-40 хвилин почервоніння від гідропілінгу повністю зникне.

 

 

Зони впливу апарату та ефект 

Гідропілінг використовується, загалом, на трьох основних зонах — обличчя, шия та зона декольте. Гідродермабразія звужує пори, балансує шкіру – робить її менш жирною, згладжує рельєф, очищує шкіру. Пілінг такого типу відмінно підходить як для дуже молодої, так і для зрілої шкіри. 

Показання та протипоказання 

Гідропілінг — ефективне рішення для таких проблем, як: 

  • Чорні точки.
  • Нерівний рельєф.
  • Зневоднена шкіра.
  • Розширені пори.
  • Забрудненість епідермісу.

Список протипоказань для цієї процедури рекордно короткий: лише онкологія, епілепсія, алергія та індивідуальна непереносність компонентів сироватки. 

З чим поєднувати вакуумний гідропілінг? 

Як ми вже писали вище, методика відрізняється чудовою поєднуваністю з іншими процедурами.

Приміром, апарат для вакуумного гідропілінгу Zemits Hydroluxx поєднує у собі кисневу мезотерапію та гідрадермабразію, для комплексного догляду — і не треба купувати окремі апарати. 

Цінуєте велику кількість процедур в одному пристрої? Тоді потужному Zemits Marcel 6 in 1 не буде рівних. Купивши його, ви розширите спектр своїх послуг такими процедурами: 

 

  • Гідродермабразія.
  • Киснева мезотерапія.
  • RF-ліфтинг.
  • Кріотерапія.
  • Термотерапія.
  • Фонофорез.

 

Це не просто апарат, а ціла косметологічна станція, яка доведе до досконалості будь-який тип шкіри. Ціна себе повністю виправдовує, але ви можете купити апарат для гідропілінгу і в же в перші місяці повернути вкладені інвестиції. 

 

Ціни на гідропілінг 

Вакуумний гідропілінг для клієнта — спосіб підтримувати свіжість та красу 24/7, а для косметолога — непогано заробити. Так, у Києві, ціни на гідропілінг варіюються від 800до 1200 грн, в залежності від оброблюваної зони. Як бачимо, це цілком доступно для широкого кола клієнтів, але і не дешево. Тобто, чудовий привід підвищити ваш прибуток. 

98% жінок можуть дозволити собі аквапілінг за станом здоров’я, оскільки методика є щадною та не чинить негативний вплив на організм, не має побічних ефектів. А ми у Venko раді пропонувати вам найкраще обладнання для гідропілінгу, з яким ваш бізнес зазнає розквіту. Є питання? Телефонуйте нам за контактними номерами або приїжджайте, і наші спеціалісти проконсультують вас та допоможуть обрати найкращий апарат.

 

ПОЧЕМУ ЛУЧШЕ ПОКУПАТЬ В VENKO?

0% рассрочка

Бесплатное обучение (онлайн или в шоуруме)

Сертификаты FDA (США) CE (Европа)

Гарантия 24 месяца

Эксклюзивная бонусная программа

Маркетинговая поддержка как бонус!